29.3.07

De zieke knuffel?


Marthe ziet er al een stuk beter uit na haar bezoek aan de dokter!

27.3.07

Ik ben ziek

Gisteren is papa mij van school komen halen, omdat ik koorts had. Vandaag ben ik naar de dokter geweest. Ik moet veel drinken en een neusspray gebruiken. Morgen moet ik ook nog thuis blijven. Maar deze namiddag zag ik er toch al een heel stuk beter uit. Misschien kwam het door het lekker zonnetje in onze tuin.

24.3.07

Op restaurant met Bjorn


In februari mocht ik met de hele familie op restaurant gaan in Ronse. Bjorn en zijn ouders haddan ons uitgenodigd. De neefjes en ik zaten apart aan een tafeltje. We kregen een apart menu. Lekker!
Het restaurant is in een mooi kasteeltje met een heel grote tuin en een grote vijver, waar je rond kan wandelen. Op de foto zie je mij met mijn neefje Thomas. Op zo'n dag en in zo'n kasteelpark mag je al eens in een boom klimmen om te spelen.

20.3.07

De grafkelder



In Brugge vond ik iets raars in de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Aan de middeningang, onder de toren van de kerk liggen grafkelders. Je kan er in kijken en je kan er zelfs op lopen! Wel een beetje eng!



Met een klein hartje ging ik zelfs eens stiekem 'in het graf' liggen. Brrr!?!

17.3.07

In Brugge


Tijdens de krokusvakantie ging ik met mams, paps en Dries een wandeling maken door Brugge. Het was heel leuk. Hier zie je mij aan het Gruuthuusmuseum. Ik leun er op zo'n stenen middeleeuwse zetel. Heel erg comfortabel kan dat ook niet geweest zijn.